25.7.2015

Keep it simple

Mitä pakata viikoksi mukaan, kun on pelkät käsimatkatavarat? 

Vastaus: Jotain toimivaa. Omalla kohdallani se tarkoittaa kaksia shortseja ja neljää paitaa. Joista kaikki käy kaikkeen.


Tylsää? Ehkäpä. Käytännöllistä? Ehdottomasti. Viikko on kuitenkin sen verran pitkä aika, että oli parempi ottaa vähän enemmän vaihtovaatteita, kun taas kerran neljän päivän mittaiselle Manchesterin reissulle pakkasin mukaan yhden mekon. Ja päälläni oli toinen sinne mentäessä. (Tosin silloin tiesin luvassa olevan shoppailua ja aina oli mahdollisuus vierailla siskon vaatekaapilla.)

Ajattelin kuitenkin ison osan ajasta viettää altaalla (olettaen että hotellissa sellainen on (olettaen että meillä on hotelli)), joten koko vaatevaraston mukana raahaaminen olisi jokseenkin turhaa. Nesteet (aurinkorasvan ja jätettävän hoitoaineen) lykkään kaverin matkalaukkuun kentällä ja shampoot yms ostetaan paikan päältä. Käsimatkatavaran kokonaispaino on rahtusen alle neljä kiloa, eli varsin kompakti kokonaisuus kasassa. 

Ja ässänä hihassa pakkasin mukaan myös kukallisen shortsipukuni, jota sattuneesta syystä en ole tänä kesänä päässyt kertaakaan päälle vetämään. 

Vartin päästä lähtö kentälle, vähän jo jänskättää!

Loppukevennyksenä tänpäiväinen pakkaus-whatsappailu kaverin kanssa;


Nauran tätä vieläkin. Puspus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti